Mountainfield skifter navn til Edgy Foods

Mountainfield er blevet til Edgy Foods. Vi synes at det navn passer bedre til os, og rammer bedre det som vi står for, nemlig spændende mad – gerne med lidt ”kant”.

Bag Edgy Foods står stadig det samme team med den store passion for god, grøn og ærlig mad af naturlige ingredienser og en mission om at den skal være tilgængelig for alle og nem at gå til. Det skal være let og godt at spise sundt!

Edgy Foods producerer og markedsfører en række fødevarer – herunder Edgy Veggie og Smutties frugt snacks. Edgy Veggie varemærket omfatter følgende produkter:

  • Edgy Veggie Granola – ristet müsli med ekstra protein, rig på fibre, ikke tilsat sukker og fri for nødder.
  • Edgy Veggie Snacks – ærter og bønner ristet sprøde i rapsolie, findes i 6 varianter. Rig på protein og fibre – snacking med god samvittighed!
  • Edgy Veggie To Go – et godt, nærende og plantebaseret måltid i kop klar på 5 min. - skal blot tilsættes kogende vand. Findes i 3 varianter.
  • Edgy Veggie Seitan – lækre kebab- og souvlaki-style seitanstykker fremstillet af hvedeprotein. Perfekt i fx pitabrød og wraps. Findes på køl.
  • Edgy Veggie Freeze-dried Fruit & Berries – frysetørret frugt og bær. 100% ren natur – lækker til snacking, drinks, bagning og desserter.

Alle Edgy Veggie produkter er plantebaserede og uden animalske ingredienser. Derfor finder du også mange af vores produkter i veganer-reolen i Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Føtex og Bilka.

Du kan købe alle Edgy Veggie produkterne her i shoppen undtagen de nye Edgy Veggie Seitan Kebab og Souvlaki (kan indtil videre kun købes i supermarkeder). Derudover har vi fundet en lang række andre spændende produkter til shoppen, som du ikke finder så mange andre steder - bl.a. carlinærter, hestebønnemel, røget quinoa, og no-cheese fondue og meget, meget mere.