Spændende Edgy Veggie nyheder

Vi er meget snart klar til at lancere nye lækre seitanprodukter, som er supernemme at gå til.

Vi udvider Edgy Veggie familien når vi i slutningen af april er vi klar med 3 lækre veganske nyheder: Pulled Seitan Kebab, Pulled Seitan Souvlaki og Seitan i blok. Alle tre produkter er som navnene antyder lavet på seitan, som er et plantebaseret alternativ til kød fremstillet af hvedeprotein. De nye Edgy Veggie’r er selvfølgelig fremstillet af naturlige ingredienser og er helt uden tilsætningsstoffer.

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab er tynde skiver seitan i lækker kebabkrydring og er supergod i fx pitabrød og wraps, mens Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki er tynde skiver seitan i skøn græskinspireret marinade. Souvlaki kan serveres i bedste græske stil med kartoffelbåde, en god græsk salat og tzatiki til, men er også fantastisk i pitabrød eller i en wokret med masser af sprøde grøntsager. Både Pulled Seitan Kebab og Pulled Seitan Souvlaki skal blot steges 4-5 min på en pande i lidt olie - så er de klar!

Vores tredje nyhed er helt enkel seitan i blok, neutral i smagen så du selv kan sætte smag på og f.eks. skære ud i skiver som marineres og grillsteges. Den kan også skæres ud i tern til en god gryderet, eller blendes sammen med andre gode ingredienser til en ”fars”. Der er frit slag!

Edgy Veggie Seitan

Vi håber at I vil blive lige så begejstret for de nye Edgy Veggie’r som vi er! :)

Edgy Veggie Pulled Seitan ligger klar fra ca. uge 20 i køledisken i udvalgte Føtex- og Bilkabutikker.