Pastaret med avokadosauce

Prøv at lave en avokadosauce til din pasta 💚. Pastaen bliver cremet, mættende og superlækker. Top med sprøde ristede gule ærter, pinjekerner eller frø.
Opskriften kommer fra den svenske madportal koket.se.

4 portioner


Ingredienser:

4 portioner spaghetti
3 avokadoer
1 spsk neutral olie
70 g friske spinatblade
1 fed hvidløg
1 citron, skal og saft
salt

Til servering:
Ristede gule ĂŚrter med ostesmag,
pinjekerner eller frø

Südan gør du:

Kog spaghettien ifølge instruktionerne pü pakken.
Halver avokadoerne, fjern kernerne og tag avokadokødet ud med en ske. Blend avocado med en hündfuld spinat (resten kommes i pastaretten senere), olie og hvidløg. Blend til massen bliver jÌvn og smag til med citronskal, citronsaft og salt.

HĂŚld vandet fra pastaen, men lad ca. 1 dl pastavand vĂŚre i bunden af gryden. HĂŚld pastaen tilbage i gryden. HĂŚld den resterende spinat og avocadosaucen i gryden og bland det grundigt.

HÌld pastaretten pü tallerkener - og top med ristede Ìrter med ostesmag, pinjekerner eller frø.