Opskrifter

Onion Bhaji
Superlækre og sprøde Onion Bhajis, der er en perfekt glutenfri og vegansk snack. 
Gujarati Vaal Dhal – lavet på flækkede hestebønner
Vaal Dhal inspireret af køkkenet i Gujarat-regionen i Indien - lavet på flækkede hestebønner.
Halloumi- og camelinabites
Helt fantastiske halloumi- og camelinabidder! Perfekte som snacks til enhver lejlighed.
Linse-, haricotbønne- og svampesteg
Skøn vegansk steg lavet på røde haricotbønner, linser og svampe.
Ærtepesto pasta
Nem vegansk pastaret med ærtepesto, champignon, rucola og soltørrede tomater.
Rosenkål med valnødder, skalotteløg og camelinafrø
Let, glutenfri vegansk ret med en spændende kombination af rosenkål og camelinafrø. Skøn som tilbehør eller som en lille lækker og sund ret. 
Ingefærkrydret granola med nøgenbyg, puffed quinoa og pekannødder
En skøn krydret granola med nøgenbyg, puffed quinoa, pekannødder og ingefær, som kan friske en morgenmad op 🌞 - selv på en grå og trist vinterdag. 
Spicy gulerods- og quinoa-falafel med coleslaw
Lækre krydrede falafler med en skøn kombination af gulerødder, quinoaflager og Carlinærter.
Quinoabøffer med røget quinoa og bønner
Proteinrige quinoabøffer med røget quinoa, kikærtemel og bønner.
Camelina myslibarer
Skønne myslibarer fyldt med superfood ingredienser. Rige på proteiner, fibre, omega-3 olie, antioxidanter og meget mere. Fantasiske når sulten efter noget lækret melder sig.
Indisk curry med carlinærter
En dejlig ret vegetarisk curry med carlin peas, spinat og halloumi.
Græskar- og Fava bønnesuppe

Fremragende suppe lavet på efterårssæsonens græskar - og på flækkede Fava bønner, der giver suppen en fin konsistens og tilføjer planteproteiner.