Tropiske daddelkugler

Daddelkugler er en klassiker og oplagt at lave når man har lyst til lidt sødt uden en masse raffineret sukker. Daddelkugler er også gode som en lille dessert i madpakken og efter sport. Disse daddelkugler er med citron som sammen med kokos giver en lækker frisk og tropisk smag.

Daddelkugler smager så godt at man ofte spiser dem for hurtigt! Vi har derfor tilsat Edgy Veggie Big Bites for ekstra protein, der giver en god mæthed, så man ikke kan spise hele skålen på én gang. Prøv også at eksperimentere med andre smagsvarianter ved at erstatte citronen med lækre frysetørrede bær, fx jordbær, hindbær, appelsin og blåbær og trille kuglerne i fx hakkede nødder, kakao eller lakridspulver i stedet for kokos.

Frem med foodprocessoren og slå dig løs!

 
(18 kugler)


Ingredienser:
80 g mandler
150 g dadler
100 g udblødte Edgy Veggie Big Bites 
Saft og skræl fra 1 økologisk citron
40 g groft kokosmel

Fremgangsmåde:
Hak mandlerne groft og kom dem i en foodprocessor. Tilføj de resterende ingredienser og blend til en klistret masse opnås. Rul massen til kugler. Tril kuglerne i groft kokosmel.
Opbevares i køleskabet i 2-3 dage. Herefter kan kuglerne fryses ned.

Variant: Citronskal og – saft kan erstattes af andre smagsgivere som f.eks. frysetørrede jordbær, hindbær, appelsin og kakao.