Om Edgy Foods engros og PROVINORD-Gruppen

Edgy Foods er en del af PROVINORD-Gruppen med 80+ dedikerede medarbejdere, som omfatter kokke, bagere, slagtere og andre fødevareprofessionelle samt medarbejdere indenfor kvalitetssikring, lager, logistik og kundeservice.

Råvarer til fødevareindustrien siden 1982

Edgy Foods har dybe rødder i fødevareindustrien, som PROVINORD har leveret råvarer til siden 1982. Vi har leveret til detail siden 2013 og vores plantebaserede produkter findes i dag på hylderne i SuperBrugsen, Irma, Kvickly, Bilka og Føtex under navnet Edgy Veggie. Find produkter og detailforhandlere på edgyfoods.com/retailers.

Edgy Foods er en del af ProviNord, som også omfatter Kryta, Alsiano og Grathwol, der alle, indenfor forskellige områder, leverer til fødevareindustrien. Billedet ovenfor er fra Krytas faciliteter i Roskilde.

Nu er det også muligt at bestille vores sortiment af ærter, bønner og linser online – vi leverer engros til Foodservice m.m. i Danmark og resten af Norden.

Edgy Foods leverer til COFOCO m.m.fl.

Produktion, distribution og 5000 kvm lager

PROVINORD Group beskæftiger sig med produktion og distribution (lager og logistik) og kvalitetssikring. Porteføljen spænder fra råvarer til kundetilpassede løsninger med vægt på kvalitet. Gruppens kunder betjenes fra seks kontorer og anlæg i Danmark, Sverige og Finland og der rådes over mere end 5.000 m2 egen lagerkapacitet.

Læs mere PROVINORD Group

Fokus på fremtiden siden 1942

Alle virksomheder i koncernen stræber efter at skabe værdi ved at tilbyde den bedste service sammen med effektivitet i forsyningskæden. Med blik på fremtiden bruger vi vores akkumulerede erfaring sammen med en innovativ tilgang til at levere fremtidssikre løsninger.

Hvis du vil kontaktes per telefon.