Om PROVINORD og Edgy Foods

Edgy Foods er en del af PROVINORD-Gruppen med 80+ dedikerede medarbejdere, som omfatter kokke, bagere, slagtere og andre fødevareprofessionelle samt medarbejdere indenfor lager, logistik, kvalitet og kundeservice.

Edgy Foods - PROVINORDs faciliteter i Roskilde

Faciliteter i Roskilde. Edgy Foods er en del af PROVINORD, som også omfatter Kryta, Alsiano og Grathwol, der alle, indenfor forskellige kategorier, leverer færdigvarer og/eller råvarer til fødevareindustrien.

Edgy Foods leverer til foodservice

Edgy Foods står for plantebaserede fødevarer med fokus på smag og kvalitet. Det er muligt at bestille en del af sortiment af bælgfrugter og plantebaserede råvarer online. Men vi har mere på lager. Vi leverer til industrien og engros til foodservice m.m. i Danmark og resten af Norden.

Du er meget velkommen til at kontakte adm.dir. Niels på tlf. +45 45 82 82 22 eller sende en email til niels@edgyfoods.dk for at høre om råvarer og løsninger. Vi er altid klar til at hjælpe.

Råvarer til industrien siden 1982

PROVINORD har leveret råvarer til fødevareindustrien siden 1982. Edgy Foods har leveret til detail siden 2013 - vores plantebaserede produkter findes på hylderne i Irma, Brugsen, Kvickly, Bilka og Føtex under navnet Edgy Veggie.

snacks af bælgfrugter

Snacks af bælgfrugter. Find produkter i detail på edgyveggie.dk

Produktion, distribution og 5000 m2 lager

PROVINORD beskæftiger sig med produktion og distribution og kvalitetssikring. Porteføljen spænder fra råvarer til kundetilpassede løsninger med vægt på kvalitet.

Gruppens kunder betjenes fra seks kontorer og anlæg i Danmark, Sverige og Finland og der rådes over mere end 5.000 m2 egen lagerkapacitet.

Fokus på fremtiden siden 1942

Alle virksomheder i PROVINORD bestræber sig på at leverer bedste service sammen med effektivitet i forsyningskæden. Med blik på fremtiden bruger vi vores akkumulerede erfaring sammen med en innovativ tilgang til at levere fremtidssikre fødevareløsninger.

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter

Kontaktformular